İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

TEM Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No:1
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Türkiye'nin en büyük özel sağlık yatırımı Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, Medipol Üniversitesi ile gerçekleştirilen afiliasyon sonucu Medipol Üniversitesi Hastanesi olarak sağlık sektörüne dev bir adım atıyor.

Birçok ilklerin yaşandığı Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, bir Üniversite Hastanesi olmasının yanı sıra bünyesinde dört ayrı hastaneyi barındırarak yine Türkiye'nin ilk özel sağlık kompleksi olma unvanını taşıyor. Genel, Onkoloji, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastaneleri ile 150 milyon dolarlık bir sağlık yatırımı gerçekleştiren Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, aynı zamanda Türkiye'nin en fazla branş sayısına sahip hastanesi olarak göze çarpıyor.

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, 470 yatak kapasitesi, 133 Yoğun Bakım Ünitesi (Genel: 32, Koroner: 22, KVC: 26, Yenidoğan Yoğun Bakım: 53) ile tamamı akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmete giriyor. Türkiye'nin en fazla branş sayısına sahip özel sağlık yatırımı olan kompleks, 246 poliklinik odasıyla tüm branşlarda hasta odaklı bir şekilde, üstün hizmet anlayışıyla hizmet veriyor. Ayrıca aynı anda 25 ameliyathanesinde operasyon yapılabilecek kapasitede, ileri teknolojiyle yapılandırılmıştır.

Medipol Mega, hastaneye gelenlerin kendilerini daha da iyi hissedebilmeleri adına, "İyileştiren Hastane Mimarisi" ve özgün peyzajıyla alışılagelmiş hastane mimarisinden uzak, dünyada örnek oluşturabilecek bir merkezdir. Kompleks, 15 bin m²'lik bahçe alanına, 26 bin m²'lik 5 katlı otoparka ve 1500 kişinin çalışacağı 100 bin m²'lik kapalı alana sahiptir.