İstanbul MÜTFV Özel Academic Ataşehir Tıp Merkezi

Barbaros Mah. Şen Sokak No:10
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı, 1985 yılında doktorların eğitimine ve gelişmesine katkı sağlamak, bilim adamı ve sağlık elemanları yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Vakıf, sağlık alanında hizmet sunmak amacıyla 1997 yılında Academic Hospital’ı, 2002 yılında da Çiftehavuzlar’daki Tıp Merkezi’ni faaliyete geçirmiştir. Bu merkez, hastalara daha iyi şartlarda hizmet vermek amacıyla 2012 yılında Ataşehir'deki yeni binasına taşınmıştır. Her iki kuruluşta Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi kökenli profesörlerin bulunduğu seçkin uzman hekim kadrosu hizmet vermektedir.

EQAS(Bio-rad) ve; UK NEQAS kalite programlarına katılan Academic Hospital laboratuarı ile koordineli çalışan biyokimya laboratuvarı, son teknoloji ile donatılmış radyoloji ünitesi; Dijital Mammografi, Dijital Röntgen, Kemik Yoğunluğu Ölçümü, Ultrasonografi/Renkli Doppler-US ve girişimsel radyolojik işlemlerle hastaların hizmetine sunulmaktadır.

Ataşehir Tıp Merkezi’nde kişiye özel check-up programları, evde doktor muayenesi ve hemşirelik hizmeti sunumu (kan alma, serum takılması gibi) ile hastalara geniş sağlık hizmeti verilmesi hedeflenmektedir.