İstanbul Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi

Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No:1
Bu sayfa en son 26.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Acıbadem Bakırköy Hastanesi, 17500 m2 kapalı alanı ile İstanbul Avrupa yakasının genel amaçlı en büyük hastanelerinden biridir. 2000 yılında hizmete açılan 15 katlı hastane, 28 VIP odası, 4 ayrı yoğun bakım servisi ile toplam 130 yatak kapasitesine sahiptir.
Tüm tanı ve tedavi ünitelerinin yanı sıra, hastanede 7 ameliyathane bulunmaktadır. 6500 noktadan kontrollü "akıllı bina sistemi" ile bina içindeki her türlü soruna, anında müdahale edilebilmektedir.
Hastanede, doğum öncesi, normal doğum ve doğum sonrası süreçlerin yaşanmasına olanak tanıyacak biçimde tasarlanmış özel doğum odaları (LDRP) bulunmaktadır.
Acıbadem Bakırköy, çocuk kardiyolojisi ve kalp cerrahisinde uluslararası bir referans merkezi durumunda. Çocuk Kalp Merkezinde; yenidoğan ve infant yaş grubu bebekler dahil olmak üzere, karmaşık kalp ameliyatları ve tedavileri, dünya standartlarında bir başarı ile gerçekleştiriliyor.
Yoğun bakım ve ameliyathanelerin bulunduğu katta yer alan helikopter pisti ve hava ambulansı sayesinde, gelen hastaların saniyeler içinde tedaviye alınması mümkün olmaktadır.