İstanbul Özel Acıbadem Levent Tıp Merkezi

Çarşı Caddesi No:17 1.Levent
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbul'un Avrupa yakasındaki en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Levent'te, Acıbadem Levent Tıp Merkezi'ni hizmete sundu. Tıbbın tüm branşlarında hizmet veren Acıbadem Levent Tıp Merkezi, deneyimli sağlık kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısıyla Leventlilerin sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor.
Poliklinik hizmetlerinin verildiği Acıbadem Levent Tıp Merkezi'nde iki adet gözlem odası bulunuyor. Konforlu ve ferah bir şekilde tasarlanmış polikliniklerde, hastalar muayenenin yanı sıra gerekli laboratuvar ve radyolojik incelemeleri de yaptırabiliyor.
Acıbadem Levent Tıp Merkezi'nde; bilgisayarlı tomografi, ultrason, dijital röntgen ve panoramik röntgen cihazları bulunuyor. Merkezde hizmet veren tıbbi branşlar arasında; iç hastalıkları, genel cerrahi, nöroloji, ağız ve diş sağlığı, aile hekimliği, dermatoloji, kadın hastalıkları ve doğum, metabolic balance, kulak burun boğaz ile ortopedi ve travmatoloji bulunuyor. Merkezde günümüzün en modern epilasyon yöntemlerinden lazer epilasyon, ultra shape ve estetik dermatoloji uygulamaları uzman hekimlerin kontrolünde yapılıyor.
Kendi dalında uzman hekimlerin görev yaptığı Acıbadem Levent Tıp Merkezi, haftanın 6 günü (Pazar günleri hariç) 07:30-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor.