İstanbul Özel Aile Hastanesi Bahçelievler

Talatpaşa Bulvarı, Begonyalı Sok. No:7-9
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Aile Hastanesi Bahçelievler, Mayıs 2012 tarihi itibariyle, altyapısı ve mekanları tamamen yenilenmiş, fonksiyonel ve modern binasında; profesyonel hekim, hemşire ve idari personel kadrosuyla hizmet veriyor.

104 yatak kapasiteli Aile Hastanesi Bahçelievler’de 19 yatak yoğun bakım hastalarına ayrılmış durumda. Bu bölümde dahiliye yoğun bakım için 3, cerrahi yoğun bakım için 2, koroner yoğun bakım için 4, KVC yoğun bakım için 6 ve kuvözlü yenidoğan için 4 yatak bulunuyor. Bunun dışında 5 ameliyathane odası, radyoloji, laboratuvar bölümleri ve 17 poliklinik branşı ile tanı ve tedavi hizmetleri yürütülüyor.

Aile Hastanesi Bahçelievler'de hizmet verilen bölümler arasında; Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Kardiovasküler Cerrahi, Enfeksiyon Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Çocuk Kardiyolojisi, Yenidoğan Odyoloji ve Üroloji yer alıyor. Aile Hastanesi Bahçelievler'de Check-Up Polikliniği ve saç ekim hizmetleri sunan bir birim de bulunuyor.