İstanbul Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi

Halk Caddesi Ortabahar Sokak No:1
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Anadolu Sağlık Merkezi, toplumun daha geniş kesimlerine ulaşmayı sağlayan tıp merkezlerinde de hekimlerinin deneyim ve bilgi birikimleriyle hasta odaklı hizmet yaklaşımlarını sürdürüyor.

Hem sağlık sorunlarının giderilebildiği, hem de koruyucu sağlık hizmetlerinin verildiği Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi 2008 yılından bu yana yedi gün ve 24 saat boyunca hizmet sunuyor. Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi'nde bölgenin acil sağlık ihtiyaçları için 7/24 hizmet noktası olabilmek üzere hareket ediliyor. Merkezde iki ameliyathane, 22 poliklinik ile hizmet veriliyor.

Günübirlik Cerrahi işlemlerinin de gerçekleştirildiği, Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi'nde ayrıca,

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde, 100 metrekarelik bir alana yayılan fizyoterapistler eşliğinde özellikle spor yaralanmaları, kronik hastalıkların sekelleri, uzun süre kırık veya başka nedenle hareketsiz kalan lokomotor sistemin eski formuna kavuşturulması "klinik plates" uygulamarı da gerçekleştiriliyor.

Çocuk-Ergen Psikolojisi Bölümünde özellikle çiftlere yönelik terapiler uygulanıyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Bölümünde: Süt dişi tedavileri, ortodonti, gömülü diş cerrahisi, diş eti hastalıklarının tedavisi, implantlar, zirkonyum porselenler, protezler ve gülüş tasarımı yapılabiliyor.

Geriatri Kliniği'nde, sağlıklı yaşlanmayı; yaşlıların yaşamlarına yıl katmak değil, yıllarına yaşam kalitesi katmak olarak görüyoruz. Ve sağlıklı ve kaliteli yaşlanmak için Türkiye'deki az sayıdaki geriatri uzmanlarından biriyle sizlere hizmet sunuyoruz.

Kayropraktik; bel, boyun ve sırt ağrıları tedavisi için bilindik yöntemlerin yanısıra uygulanan bu yönte ülkemizde pek bilinmese de dünyada birçok merkezde kullanılıyor.

Dermokozmetik Kliniği'nde, yaşlanmayı geciktirici, önleyici ve tedavi edici dermokozmetik uygulamaları bir arada sunuluyor. Klinikte; Cilt gençleştirme yöntemleri, akne izlerinin tedavisi, çilt çatlaklarının tedavisi, botoks uygulaması, vücut şekillendirme, lazer epilasyon, eller ve dekolte bölgesi için cilt gençleştirme yöntemleri uygulanıyor.

Erkek Kısırlığı Merkezi'nde erkeğe bağlı kısırlık nedenleri araştırılarak tedavisi gerçekleştiriliyor.

Göğüs Hastalıkları Bölümünde; Özellikle alerjik hastalıklar ve sigarayı bırakma ile ilgili talepler, göğüs hastalıkları uzmanımızın gözetiminde değerlendirilmekte ve kronik göğüs hastalıkları (astım, bronşit, KOAH) yönetilip tedavisi düzenleniyor.

Beslenme ve Diyet Bölümünde; bilimsel tanı yöntemlerinin ışığında her bir hastamız için farklı ve bünyelerine uygun zayıflama programları hazırlanıyor.

Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde, sağlıklı çocuk izleminin yanında beslenme izlemi ve aşı uygulamaları da yapılıyor.

Merkezde ayrıca, bilgisayarlı tomografi, renkli ultrason, dijital röntgen, mammografi ve panoramik röntgen gibi görüntüleme yöntemleriyle ilgili de hizmet alabilirsiniz.