İstanbul Özel Ataşehir Modern Tıp Merkezi

Yeni Çamlıca Mah. Dursunbey Cad. Kırlangıç Sok. No:1/1
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Modern Tıp, 14 Şubat 2006 tarihinde poliklinik olarak, Dr. Ersin Işılar ortaklığında 2'si doktor olmak üzere 6 kişilik ekiple çalışmalarına başlamıştır. Özellikle acil hizmetleri, diş sağlığı ve hastalıkları branşı ağırlıklı çalışırken, bugün itibariyle toplamda 24 doktor ve 46 çalışanıyla, 70 kişilik güçlü bir ekip, 14 branşta çalışmalarına devam etmektedir.

Tüm Sağlık sektöründe hizmet sunucuları arasında "Hasta Hakları ve İletişim" konusunda istenilen standartlara ulaşılamaması, kurumumuzu bu konuda daha duyarlı olmaya ve beklentileri karşılamaya yönelik kurumsal çalışmalarını ilk sıraya almaya yöneltmiştir. Bu bilinçle hareket ederek güleryüzlü ve güven veren yaklaşımı sergilemek için özel bir çaba sarf etmekteyiz. Teknolojik gelişmeleri, araştırma-geliştirme çalışmalarını (AR-GE) yakından takip ederken, bunları ülkemize, çevremize ve gerekliliğine göre yatırımlarını yapmaktadır. Burada satış odaklı değil, ihtiyaç odaklı olmaya özen göstermektedir.

Kurumumuz doktorlarıyla öne çıkan merkez olmaktan çok, ismiyle ve hizmet ağının bütünlüğüyle memnuniyeti oluşturmaya çalışmaktadır. Doktorlarımızın tecrübeleri, donanımları ve sevgi ile yaklaşımları en memnuniyet yaratan özellikler olmuştur. Her konuda olduğu gibi bu konuda da her şeyi biliyoruz anlayışı değil, her gün üzerine yeni bir şey koymalıyız ilkesiyle devam ediyoruz.

Çalışmalarımızda klinik ve cerrahi hizmetlerimiz dışında; Dermo – Kozmetik Uygulamaları, Saç Ekimi, Check-Up Programları, Evde Sağlık Hizmetleri, İşyerleri ve Şirketlere Özel Sağlık Hizmetleri, Fizik Tedavi Rehabilitasyonu, 7/24 Acil Hizmetleri, Raporlar (Ehliyet, İlaç, İş Göremezlik, Spor, Noter İşlemleri –Akli Yeterlilik, Evlilik, İşe Giriş, Portör) şeklindedir.