İstanbul Özel Avicenna Ataşehir Hastanesi

Kayışdağı Cd. No:47 İçerenköy
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Avicenna Hospital Ataşehir kurulduğundan bu yana insan sağlığını amaç olarak benimsemiş bir sağlık kuruluşudur. Kaliteli sağlık hizmetlerinden herkesin faydalanması en büyük hedefimizdir.

Avicenna Hastanesi Tek yataklı olan hasta odaları, hemşire yatağında haberleşmeye imkan sağlayan alarm sistemi, merkezi gaz sistemi, hastanın her türlü pozisyonunu kendi kendisine almasını sağlayan hasta yatakları, modern tıbbi cihazları, deneyimli uzman kadrosu, eğitimli sağlık personeli, tam donanımlı ambulansı, 24 saat faal olarak çalışır acil ekibi erişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile siz değerli halkımızın hizmetindedir.