İstanbul Özel Avrupa Hospital

Eski Edirne Caddesi No:1338 Arnavutköy
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ana arterlere kolayca ulaşılabilen merkezi konumda 750 metrekare toplam arazi üzerinde kurulmuş, 8 katlı toplam 2500 metrekare kapalı alandan oluşan, 20 araçlık kapalı otoparka sahip, merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri ile donanmış, kısacası üst düzey bir hastanede olması gerekli tüm fiziki alt yapıya sahip bir kurumdur.

Hastanemiz Arnavutköy ve çevre belde insanlarına güler yüzlü hizmet ile her branşta her türlü sağlık hizmetini sağlamaktadır. Biz bu hastaneyi kurmakla; hem insan sağlığını korumak hem de Arnavutköy beldesini geliştirmek istedik.