İstanbul Özel Bağcılar Safa Hastanesi

Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Safa Hastaneleri SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ile anlaşmalıdır ve tüm branşları ile hizmet vermektedir.

Safa Hastanelerine tüm Türkiye den Alan kodu çevirmeden 444 72 32 den ulaşabilirsiniz.

İnsan sağlığının önemini unutmadan, zihinlerde yerleşik ayrımların tamamını reddederek, her an tazelenen şevk ve bilgiyle ekonomik kaygıları asla öne çıkarmadan, hastalarımız için, gereksiz külfetler oluşturacak tüm niyet ve mekanizmalardan arınmış olarak hevesle ve özveriyle insana ve insan sağlığına hizmet vermek için varız.