İstanbul Özel Bahçelievler Yaşam Hastanesi

Talatpaşa Cad. No:39 Bahçelievler
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Yaşam Hastanesi 14 Mart 1987 yılından beri öncelikle Bahçelievler halkı olmak üzere tüm İstanbullulara hizmet vermektedir. Yaşam Hastanesi gerek artık nüfusu bir milyona ulaşmakta olan Bahçelievler ilçesindeki konumu, gerek 20 yılı aşkın süredir aynı sektörde aynı kalite ile hizmet verişi, gerek ise yetiştirdiği nice doktor, hemşire ve sağlık personelleri sayesinde ismini ve ününü tüm Türkiye'ye duyurmuştur. Sunmayı vaat ettiği kaliteli hizmetin yanı sıra ücret politikası da kişilerin ceplerine en uygun şekilde hitap etmektedir.

Bahçelievler'in ana arterleri olan Talatpaşa ve Adnan Kahveci bulvarının kesiştiği yerde bulunan, güzel bir bahçeye, çok araçlı otoparka sahip olan ve Bahçelievler Emniyet Müdürlüğüne komşu olan Yaşam Hastanesi'nin bulunduğu bu bölge zaman içinde bu hastanenin ismiyle anılmaya başlanmıştır.

5500 m² kapalı alan içerisinde 6 kat üzerine kurulan hastanemiz, toplam 46 yataklıdır. Odalarımız tek yataklı olup, odalarımızın içinde merkezi oksijen, merkezi vakum sistemi, buzdolabı, televizyon, klima, telefon, banyo, wc ve otomatik hasta yatakları bulunmaktadır.