İstanbul Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy

Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy – Ataşehir 34752 İSTANBUL
Bu sayfa en son 21.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Bayındır Hastanesi; İçerenköy'de Acil Tıp, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Yenidoğan, İç Hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Nöroloji, Ağız ve Diş Sağlığı, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kardiyoloji, Kardiyovasküler Cerrahi, Dermatoloji, Anestezi ve Reanimasyon, Laboratuar ve Radyoloji branşlarında hizmet vermekte olup; girişimsel işlemlerin de yapılmakta olduğu tam donanımlı görüntüleme merkezi ve Uyku Bozuklukları Merkezini de bünyesinde bulunduruyor.

Son teknoloji ile donatılmış 6 ameliyathanesi, bebek ve kalp hastaları için ayrı planlanmış alanlara sahip yoğun bakım üniteleri, erken tanı için birinci şart olan görüntüleme merkezi ve laboratuvarları ile Bayındır Hastanesi İçerenköy; sadece İstanbul'un değil, bölgenin tıbbi referans noktası oldu.

Odalarımız tek kişilik, iki kişilik ve suit odalardan oluşmaktadır. Suit odalarımız 2. ve 4. katlarda bulunmaktadır. Her odamızda ayarlanabilir yataklarımız, hemşire çağrı sistemi, acil çağrı sistemi, banyo/tuvalet, klima sistemi, televizyon, kasa ve internet bağlantısı bulunmaktadır. Ayrıca tek yataklı ve suit odalarımızda minibar yer almaktadır.