İstanbul Özel Bayrampaşa Hastanesi

Kartaltepe Mah. Hakan Sok. No:18
Bu sayfa en son 02.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1998 yılında hizmete başlayan Özel Bayrampaşa Hastanesi olarak çeşitli uzmanlık dallarında hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Cerrahi branşlarımıza dahilindeki tüm ameliyatlar başarıyla gerçekleştirilmektedir. Amacımız hastalarımıza kaliteli ve en ekonomik şartlarda hizmet sunmaktır.
Özel Bayrampaşa Hastanesi olarak hasta memnuniyetini sürekli kılabilmek için güleryüzlü ve özverili personelimiz, çağdaş yönetim prensipleri ile teknolojik gelişimleri takip ederek daha iyi hizmet sunabilmeye gayret eden, Bayrampaşa ilçemizin tek özel hastane olma özelliğini taşımaktayız.