İstanbul Özel Çamlık Hastanesi

Zuhuratbaba Mah. Yücetarla Cad. No:46
Bu sayfa en son 26.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
30 Mayıs 1992 tarihinde faaliyete geçmiş bulunan hastanemiz, Bakırköy ile İncirli arasında 5000 m²'lik yeşil alan içerisinde 45 yatak kapasiteli, 50 araçlık ücretsiz otoparkı bulunan bir sağlık kuruluşudur. Çamlık hastanesi deneyimli ve isim yapmış değerli doktorlarımızla çalışarak hastalarımızı tedavi etmektedir.
Hastanemiz 1996 - 1997 döneminde İstanbul Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen ödül töreninde ödüle layık görülen 5 özel hastane arasında yer almıştır. Ciddi ve deneyimli bir sağlık kuruluşu olan hastanemizde kaliteli ve çağdaş sağlık hizmeti verilmektedir.
Vizyonumuz, Tüm hasta ve yakınlarının hastane çalışanlarının ve tedarikçilerinin güvendiği, beklentilerinin karşılandığı hatta aşıldığı bir kurum ve aynı ölçekli hastaneler arasında, önder bir sağlık kuruluşu olmak Avrupa birliği standartlarında hizmet vermektir.