İstanbul Özel Dentistanbul Diş Hastanesi

Yıldız Posta Cad. No:71
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Dentistanbul'un ilk kurulduğu Beşiktaş Yıldız'daki hastane binası, İstanbul'un işlek caddelerinden Barbaros Bulvarı üzerindedir. Aynı çatı altında ağız ve diş sağlığıyla ilgili herşey.
Bünyesinde oral diagnoz ve radyoloji, tedavi, periodontoloji, ortodonti, pedodonti, endodonti, protez, çene cerrahisi ve implantoloji ve acil diş hekimliğini bulunduran Özel Dentistanbul Diş Hastanesi'nin uzman doktor kadrosu ve deneyimli personeli, güler yüzlü hizmet anlayışı, hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmektedir.
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi iki ünitli ameliyathanesi, ambulansı ve yataklı servisi ile genel anestezi ya da sedasyon altında tedavi gerektiren ağız ve diş sağlığı hastalarımıza hizmet vermektedir.