İstanbul Özel Dünyagöz Hastanesi Ataköy

Zeytinlik Mah. Sahilyolu Cad. No:18 Ataköy
Bu sayfa en son 28.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Dünyagöz Hastanesi'nin Ataköy'de 3 Haziran 2004'te hizmete giren 5 yıldızlı konfora sahip 12. 000 m2'lik yeni "akıllı" binasında 3. 000 m2'lik ameliyathane katı, 5 ameliyathane, 42 hasta ve 20 muayene odası ile Dünyanın en büyük göz sağlığı merkezi unvanını almıştır. Günde 435 muayene, 113 ameliyat kapasiteli Dünyagöz Ataköy'de deneyimli medikal kadro ve sektörde bir çok başarılara imzalar atmış özel eğitimli profesyonel personeller görev yapmaktadır. Dünyagöz Ataköy 365 gün 24 saat sizlere hizmet vermektedir.
Ataköy hastanemiz; Gözün tüm branşlarında, akademik kariyer sahibi medikal kadrosu ve çağdaş teknolojik donanımı ile hastalarımızın gözlerine ışık olmaktadır. Dünyagöz Grubu'nun 4. merkezi olan hastanede 8 tane özel oda, kafeterya, konferans salonu, çocuk parkı, ibadethaneler ve mini golf sahası vardır.
Özel odalarımız Türkiye'mize birçok hizmetleri dokunmuş değerli büyüklerimizin ve sanatçılarımızın adına hazırlanmıştır. Bu odalar; Vahit Kapıcıoğlu, Süleyman Demirel, Vehbi Koç, Müzeyyen Senar, İbrahim Bodur, Nejat Uygur, Üzeyir Garih, Sakıp Sabancı, isimleri ile anılmaktadır. Hastanemizin açılışında kendilerine ve hayatta olmayanların yakınlarına temsili oda anahtarları Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Eray Kapıcıoğlu tarafından törenle verilmiştir.