İstanbul Özel Dünyagöz Hastanesi Etiler

Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. No :1 Etiler
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Yüksek teknolojisi, VIP hizmet kapasitesi, uzman kadrosu, boğaz manzaralı odaları, çevre düzenlemesi, alt yapısı, vale hizmetleri ile Dünyagöz Etiler, hastalarını 7 Yıldızlı sağlık hizmeti ile tanıştırıyor.
Etiler Dünyagöz 11 katlı akıllı binası ile 14000m2 kapalı alanda hizmet veriyor. Binada 27 muayene odası, boğaz ve doğa manzaralı 50 hasta odası ve son teknoloji ile donatılmış 10 ameliyathane hastaların hizmetine sunuluyor. Etiler hastanemizde ameliyathaneler için 1800m2'lik alan ayrılmıştır. Lazer ameliyatları için düzenlenmiş 3 özel ameliyathane bulunmaktadır. Günde 550 muayene ve 150 ameliyat kapasitesine sahip hastane içerisinde yapılan tüm tetkik ve muayenelerde dünyadaki en son sistem cihazlar kullanılıyor.
Göz alanında tüm branşlar için ayrı departmanların bulunduğu hastanede çocuk hastalar unutulmadı. Çocuklarınızın tüm ihtiyaçları düşünülerek dekore edilen Etiler- Dünyagöz'de çocukların tedavi olurken iyi vakit geçirmesini sağlayacak oyun odalarının bulunduğu bir özel kat bulunuyor. Mimarisindeki farklılık ve sunulan hizmet sizi o kadar etkileyecek ki hastanede olduğunuzu unutup size sunulan 7 yıldızlı otel konforunun tadını çıkaracaksınız.