İstanbul Özel Eren Hastanesi

Kayışdağı Cad. No:51-53 Küçükbakkalköy
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1996 Yılından itibaren Erengazi Tıp Merkezi olarak faaliyet gösterirken 2006 tarihinde ilk yataklı tedavi kurumumuz olan Eren Cerrahi Tıp Merkezini hizmetinize açtık.

Merkezimiz; Ameliyathaneleri, Doğumhaneleri, her branştan uzman hekim kadrosu, Acil servisi, Diş kliniği laboratuarları, Röntgen, Mamografi, Endoskopi Ünitesi ile günün her saati kesintisiz hizmet vermektedir.

Hedefimiz hizmet standartlarımızı giderek yükselterek halkımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Güleryüzlü personeli, temiz ve ferah ortamıyla size hizmet için buradayız.