İstanbul Özel Ethica İncirli Hastanesi

İncirli Pelinli sok. No:23 Bakırköy
Bu sayfa en son 26.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ethica İncirli Hastanesi öncelikle üstün teknoloji sistemleri ve tecrübeli kadrosuyla hastalarına büyük bir özveri ile hizmet vermeyi hedeflemektedir.
Teknolojik yenilikler, bilimsel ve yönetsel gelişmeler sürekli takip edilerek hastaların hizmetine sunulmaktadır. Ethica İncirli Hastanesi'nin amacı, isminden güç alarak insan sağlığına saygılı, modern teknolojik cihazlarını uzman doktorları eşliğinde doğru tanı ve tedavi yöntemlerini uygulayarak, gerekli tıp etiğini unutmadan hastalarını sağlıklarına kavuşturmaktır.