İstanbul Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi

Cemil Aslan Güder Sok. No:8 Gayrettepe
Bu sayfa en son 04.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Türk Kardiyoloji Vakfı'nın sahibi olduğu hastaneler zincirinin 3. halkası olarak 1997 yılında faaliyete başlayan, sağlık ekibi ve teknolojik imkânlarıyla ülkemizin adını kısa zamanda tüm dünyaya duyurmayı başaran bir sağlık kurumudur.
Sağlık konularında yaşanan sorunların giderilmesine temelden çözüm getiren iddialı bir hizmet anlayışı ile faaliyete başlayan Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, sağlık hizmetlerini teknoloji desteğinde Florence Nightingale tecrübesiyle sunmaya devam etme ilkesini benimsemiştir.
Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi ayakta ve yatarak teşhis ve tedavi, acil destek servis imkânları ve tam donanımlı poliklinikleriyle insanlarımızın güvenini kazanmış bir kurum olarak, sağlık örgütlenmesinin bir örneğidir.
Gerçekleştirilen teknoloji transferleri yurtdışında hizmet veren bir çok değerli doktor ve tıp uzmanımızın hizmetlerini ülkemizde de yansıtabilecekleri ortamı sağlamıştır.
Sektöründe öncü olma niteliğini sürdürmek için sürekli yeni projeler üreten Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, uluslararası araştırma kuruluşlarınca hazırlanan raporlarda yeterlilik düzeyi üst sıralarda yer alan sağlık kuruluşları arasındadır.