İstanbul Özel Gelişim Hastanesi

Mahmutbey Caddesi Posta No:369 Bahçelievler
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1995 yılında açılışı yapılan Gelişim Hastanesi Özel Sağlık sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Sağlık hizmetlerindeki uzmanlık, deneyim ve kalite anlayışı ile yaşanan sağlık sorunlarının çözümüne olan duyarlığıyla sağlıkta gelişimin öncüsü olmaya devam etmektedir. Doğru tanı ve tedavi yöntemleri ile sağlık sektöründe öncü bir kurum olmayı amaç edinen güleryüz ve hoşgörülü hizmet anlayışı ile hasta hak ve sorumluluklarını bakımın her adımında göz önünde bulundurarak ilgiyi yerinde ve zamanında göstermek ayrıca insancıl değerleri üstün tutarak nitelikli bir sağlık hizmeti sunmaktadır.

Özel Gelişim Hastanesi'nde 60 adet 1. sınıf tek kişilik oda, 3 doğumhane. Yenidoğan Yoğun Bakım ve Erişkin Yoğun Bakım üniteleri mevcut olup; 24 saat uzman hekimler ile hizmet vermektedir.

Çağımızın gerektirdiği üstün teknoloji ile Gelişim Hastanesi bünyesinde 3 Ameliyathane mevcut olup gelişmiş mikroskop ve Laporoskopi sistemleri ile modern tasarımlara sahip ameliyathanelerde başarılı operasyonlar gerçekleşmektedir.