İstanbul Özel Göz Hastanesi

İzzettin Çalışlar Cd. Neyyire Sk. No:3
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 2001 yılından itibaren özel dal hastanesi olarak hizmet vermektedir. Bahçelievler’de hizmet veren İstanbul Göz Hastanesi'nin Yeşilyurt, Florya, Ataköy, Bakırköy, Şirinevler, Bağcılar, Güngören, Avcılar gibi ilçelerle ulaşım bağlantısı bulunmaktadır. İncirli Metrobüs Durağı'na 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 7 km yakınlıktadır.

Tüm özel sigorta kuruluşları, bankalar ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK, Bağkur, Emekli Sandığı ve Devlet Memurları) Mensuplarına hizmet vermektedir.

İstanbul Göz Hastanesi olarak hedefimiz sizlere mümkün gerekli sağlık hizmetini verebilmektir. Bizler tüm hastane çalışanları olarak yalnızca hastalarımızın değil, ilişki içinde bulunduğumuz tüm insanların yaşam kalitesine karşı duyarlı olmak gerektiği düşüncesindeyiz.