İstanbul Özel Hattat Hastanesi

3.Levent Yeni Sülün Sk. No:85 Beşiktaş
Bu sayfa en son 05.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hattat Hastanesi, Türkiye'de sağlıklı yaşlanma ve günübirlik cerrahi alanlarında boşluğu doldurmak amacı ile kurulmuş olan butik bir hastanedir.
Teknolojik yeniliklerin ve tedavi yöntemlerinin baş döndürücü bir hızla geliştiği çağımızda, bu yeniliklere ayak uydurmak ve uluslararası standartlarla hastalarına bu hizmeti taşımak tabidir ki bu anlayışta olan hastanemizin en büyük amacıdır.
1997 yılında Prof. Dr. Neşe Hattat ve Prof. Dr. Halim Hattat tarafından kurulmuş olan Hattat Hastanesi kurucularının uzun yıllar tıp alanında edindikleri tecrübeler doğrultusunda hastalarının vasküler, hormonal, nörolojik ve psikolojik problemlerinin en gelişmiş teknolojik ekipmanla sakin ve modern bir atmosferde uzman hekimler tarafından incelenmesi, tetkik ve tedavi edilmesi üzerine hazırlanmıştır.
Dünyanın en ileri merkezleri ve bilim adamlarıyla bilgi ve tecrübe alışverişi içinde olan Hattat Hastanesi alanındaki gelişmeleri takip etmekle kalmayıp aynı zamanda dünya tıbbına bu alanda katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.
Bu bilinçle kurulan merkezimizde özellikle ürolojik hastalıklar, cinsel fonksiyon bozuklukları & penil estetik ile estetik cerrahi alanlarında hastalarımızın sorunlarını en doğru yaklaşımla ve tıbbın en son tekniklerini kullanarak çözmek hedefimizdir.