İstanbul Özel Hospitalist Hastanesi

Yavuzselim Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. 26/A
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Bağcılar Meydanında olup Bağcılar ve çevre semtler dahil tüm İstanbullulara her branşta her türlü sağlık hizmetini sağlamaktadır. Hastalar arasında hiçbir ayrım gözetmeden, "Önce İnsan" ilkesiyle yola çıkan Özel Hospitalist Hastanesi, en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini, deneyimli uzman kadrosu ve güler yüzlü personelleriyle 7 gün 24 saat vermeyi amaç edinmiştir.

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve birçok özel sağlık sigortaları ile anlaşma yapılmış olan hastanemiz, tıbbın tüm ana ve yan dal branşları yanında modern ameliyathane, doğumhane ve merkezi sterilizasyon sistemiyle uluslararası standartta hizmet vermektedir. Uzman ekibiyle Acil servis ve Ambulans ekibimiz, doktor ve sağlık ekibi eşliğinde 24 saat görev başında olup, tam donanımlı Yeni Doğan - Erişkin Yoğun bakim ünitelerimizde hastalarımız 24 saat uzman doktor ve sağlık ekibimizin kontrolü ve gözetimi altında tutulmaktadır.

Uluslar arası Bio-Rad Eksternal Kalite Kontrol Programının üyesi ve katılımcısı olan laboratuarımızın yanında hastanemizde, radyoloji, ultrasonografi, bilgisayarlı tomografi, MR (Emar- Manyetik Rezonans) renkli doppler, mammografi, ekokardiyografi ve kemik yoğunluğu ölçümü hizmetleri de verilmektedir.

Hasta bakımı, güvenliği ve memnuniyeti alanlarında üstün kalitenin simgesi olarak kabul edilmekte olan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile belgelendirilmiş olan hastanemizde kalite anlayışımız; Doğru ve hızlı bir şekilde, etkin ve kaliteli bir hizmet sunarak, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Hizmet kalitesinin sürekliliği ve geliştirilmesi, çalışanlarımızın memnuniyeti, doğruluk, dürüstlük ve etik yaklaşım; sağlık hizmetinde mükemmellik hep ön planda tuttuğumuz değerler olacaktır.

Hospitalist Hastanesi olarak en büyük hedefimiz, hastalarımızın çekinmeden başvurabileceği "akla ilk gelen" güvenilir bir hastane olmaktır. Hedeflerimize ulaşmak için değerlerimizden ayrılmayacağız.