İstanbul Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi

Işıklar Cad. No:35/A
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
KadıköyŞifa Sağlık Grubu, ilk yatırımı ve İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olan Kadıköy Hastanesi’nin ardından, Eylül 2005’te Ataşehir Tıp Merkezi ile hizmet noktalarını genişletmiştir. 2005’ten itibaren Günübirlik Cerrahi, Acil servis ve Ambülans, Kaliteli Yaşam Polikliniği ve birçok branşta ayakta tedavi hizmetleri sunan Ataşehir Tıp Merkezi, Ağustos 2010’dan itibaren toplam 10.000 metrekarelik kapalı alan üzerinde, 87 yatakla Ataşehir Hastanesi olarak hizmet vermektedir.

Ulaşım: E5’ten Ataşehir’e gelirken, Ataşehir giriş istikametinde, solda Shell Benzincisini göreceksiniz. Shell’in tam karşısındaki sokaktan girdiğinizde hastanemiz sağda kalmaktadır.