İstanbul Özel Kolan Hospital Büyükçekmece

Turgut Reis Sok No: 3 Büyükçekmece / İSTANBUL
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 27.09.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
KOLAN HOSPITAL GROUP olarak; Sağlık sektöründeki zincirimizin ilk halkasını 1997 yılında kurduğumuz KOLAN TIP MERKEZİ ile oluşturduk. Fiziki ve teknolojik alt yapımız ile hem sağlık alanında değişim yaratmış olmanın hem de günümüzün koşulları ile insan ihtiyaçlarını düşünerek kaliteli, güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda halkımıza sunmuş olmanın gururunu taşıyoruz.
2003 yılı ile birlikte hedeflerimizi büyüterek Güngören'de ÖZEL KOLAN HASTANESİ' nin kurulmasıyla ikinci halkayı oluşturduk. Sonrasında BÜYÜKÇEKMECE KOLAN HOSPITAL, SİLİVRİ KOLAN HOSPITAL VE BEYLİKDÜZÜ KOLAN HOSPITAL'ın da Kolan Sağlık Grubu bünyesine katılmasıyla "sadece sağlığa" yatırım yapan Kolan Hospital Group; Beylikdüzü, Silivri, Büyükçekmece, Güngören ve Sefaköy olmak üzere toplam 5 merkezde bulunan kurumlarıyla hizmet vermektedir.
KOLAN HOSPITAL GROUP olarak amacımız; 24 saat uzman, güçlü, güler yüzlü hekim ve personel kadromuzla, herkesin hakkı olan beden ve ruh sağlığına yönelik güvenilir hizmeti kalite ile birleştirip, en uygun ekonomik koşullarla topluma sunabilmektir.
Hastanelerimizde sıcak - soğuk klima sistemi, otomatik jeneratör sistemi, asansörler, tek kişilik hasta odalarında; banyo, televizyon, hemşire çağrı sistemi, merkezi oksijen ve vakum sistemi bulunmaktadır.
Sağlık sektöründe hedeflediğimiz bu zinciri büyütürken teknolojinin, gelişimin, yenilenmenin ve hizmet içi eğitimin sonu olmadığını düşünerek hedeflerimizi büyütüyor; bir yandan sağlık sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışıp, diğer yandan teknolojik gelişmeleri sizin adınıza takip ederek kendimizi yeniliyoruz.
Tüm sağlık ve personel kadromuzla birlikte sizleri hastadan çok kendi ailemizin bir parçası gibi görüyor, sağlığınıza yeniden ve en kısa zamanda tekrar kavuşmanızı amaçlıyoruz.
Saygılarımızla,