İstanbul Özel Levent Bayındır Tıp Merkezi

Nispetiye Mah. Aytar Cad. Aydın Sok. No:8
Bu sayfa en son 05.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1992 yılında büyük ve cesur bir atılım olarak nitelendirilen, ilerleyen yıllarda övünç kaynağı, Türk özel hastaneciliğinin de en güzel örneği olan Bayındır Tıp Merkezi, sağlık hizmetinde yakaladığı evrensel çizgi ile bugün Bayındır Sağlık Grubu olarak 18 işletme yılını geride bırakmıştır.
Ülkemiz insanlarının sağlık standartlarını yükseltmeye kendini adayan Bayındır Tıp Merkezi, ilkleri başlatan bir sistem ile açılışından bu yana bir çok atılım gerçekleştirmiştir. Ortaya koymuş olduğu performans ile az zamanda çok ve büyük işler başarma gayreti içinde olmuştur.
Bayındır Sağlık Grubu, Bayındır Hastanesi Söğütözü, Bayındır Hastanesi Kavaklıdere, Bayındır Diş Klinikleri, Bayındır Tıp Merkezi ve Bayındır Hastanesi İçerenköy yatırımları ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.