İstanbul Özel Liv Hospital

Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus
Bu sayfa en son 05.01.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İsmi verilirken, Leading International Vision (sağlıkta uluslararası vizyon) prensibinin baş harflerinden esinlenilmesinin yanı sıra, İngilizce hayat (live) kelimesi de Liv Hospital'ın var olma amacının en önemli simgesi oldu.
Liv Hospital Ulus, hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi alt yapısı, ileri teknolojisi ve hizmet sunuş tarzıyla Türkiye'de hastanecilik sektörünün çıtasını yukarıya taşımayı hedefliyor. Hastane, 30000 metrekare kapalı alanda, 150 yatak, 8 ameliyathane, 48 klinik ve yüksek teknoloji altyapısıyla ileri düzeyde sağlık hizmeti sunuyor.