İstanbul Özel Medicana Avcılar Hastanesi

Merkez Mah. Şamlı Sok. No:32
Bu sayfa en son 16.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Avcılar Medicana Hastanesi 1996 yılında kuruldu. Toplam 9000 metrekare kapalı alana sahip olan Medicana Avcılar Hastanesinin toplam yatak kapasitesi 60 adettir. Tüm güncel ihtiyaç ve teknolojileri içeren 4 adet tam teşekküllü ameliyathane, toplam 9 yataklı yoğun bakım ünitesi, 40+4 makinesiyle ve 180 hasta kapasiteli diyaliz ünitesi'nin yanı sıra, 3 adet süit ve 3 adet yarı süit oda bulunmaktadır.

Tüm Medicana Hastanelerinde olduğu gibi bu hastanemizde de bütün hasta kayıtları ve diğer tıbbi veriler gelişmiş bilgisayar sistemleri ve yazılımlarla takip edilmektedir.