İstanbul Özel Medicana Bahçelievler Hastanesi

Eski Londra Asfaltı No:2 Bahçelievler
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Medicana Bahçelievler Hastanesi 2003 yılında kuruldu ve toplam 10000 metrekare kapalı alana sahip.

Diyaliz Ünitesi, Fizik Tedavi Ünitesi, Yoğun Bakım Ünitesi bulunan ve özellikle Tüp Bebek Ünitesi ile Doğum Ünitesi'ndeki özel hizmetleriyle ön plana çıkmıştır Medicana Bahçelievler Hastanesinin toplam yatak kapasitesi 100 adettir. Tüm güncel ihtiyaç ve teknolojileri içeren 5 adet genel ameliyathane, toplam 9 yataklı genel yoğun bakım ünitesi, 11 yataklı Kalp-Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi ve 11 yataklı Diyaliz Ünitesi'nin yanı sıra, 4 adet süit oda bulunmaktadır.

Tüm Medicana Hastanelerinde olduğu gibi bu hastanemizde de bütün hasta kayıtları ve diğer tıbbi veriler gelişmiş bilgisayar sistemleri ve yazılımlarla takip edilmektedir.