İstanbul Özel Medicine Hospital

Barboros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No.19
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Medicine Hospital Güneşli, güçlü ve geniş kadrosu, gelişmiş tıbbi cihaz donanımı ve alt yapısı ile İstanbul Avrupa Yakası'nda 2002 yılından bu yana hizmet veren bir hastanedir.

Medicine Hospital İstanbul, görünümünden konumuna, altyapısından teknolojisine kadar, uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Böylesine büyük bir adımda, laborantından doktoruna her kademede, bizimle aynı ideali paylaşan uzman ekibimizin büyük katkısı oldu. Medicine Hospital İstanbul'un amacı, müşterilerinin sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır. Kişileri sağlıklarına kavuşturmak ya da sağlıklı kalmalarını temin etmek için; tüm hizmetlerimizi, insana değer veren, sıcak bir ortamda sunmaktayız.

Bizim için hasta odaklı yaklaşım, hastalarımızın ve yakınlarının istek ve gereksinimlerini doğru anlamakla başlar. Sürekli olarak izlediğimiz güncel gelişmeleri ve bilimsel araştırmaları, sunduğumuz tıbbi hizmetlere yansıtmaya çalışırız.

ISO standartlarındaki Toplam Kalite Yönetimimiz, uluslararası hizmet kalitemizin diğer bir göstergesidir. Sağlık alanında verdiğimiz hizmetleri etkinleştirmek, verimliliği ve kaliteyi arttırabilmek için de yine güncel teknolojik gelişmelerden yararlanmaktayız.

Kurumumuz ve çalışanlar olarak kendimize, yüksek ve iddialı hedefler belirleriz. Beklentilerimizi sürekli yükseltip ve mükemmeliyete ulaşmak için çaba sarf ederiz.

Kurum ve bireyler olarak, ahlaki ve etik değerlere bağlı kalarak çalışırız. Medicine Hospital İstanbul hizmetleri sürekli yenileniyor, teknolojisi gelişiyor, sağlık sektöründe ilk, tek olması özelliğiyle ve en iyi tedavi yöntemleri birbirini izliyor. İdeallerimizi geleceğe taşımak ve bu heyecanı tüm dünya ile paylaşmak için çalışıyoruz.