İstanbul Özel Memorial Ataşehir Hastanesi

Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No:28-30
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
21 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan 143 yatak kapasiteli Memorial Ataşehir Hastanesi; modern mimarisi, konforlu hasta odaları, hasta psikolojisini pozitif etkileyici şekilde dekore edilmiş poliklinikleri, tam teşekküllü dijital cihazlardan oluşan Radyoloji Bölümü, hastaların radyolojik incelemeler sırasında kendilerini rahat hissetmeleri için ambians teknolojisi ile hazırlanmış MR ve BT odaları, PACS sistemi, Koroner Yoğun Bakım, Genel Yoğun Bakım, KVC Yoğun Bakım ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Üniteleri, Koroner Anjio, Anjio servisi ve tam donanımlı ameliyathaneleri ile bir dünya hastanesidir.

Ataşehir'in merkezinde, Kadıköy, Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Kartal, Çekmeköy ve Pendik gibi bölgelerden rahatça ulaşılabilecek konumda olan Memorial Ataşehir Hastanesi; tecrübeli hekim kadrosu, güler yüzlü çalışanları, üstün altyapı ve teknik donanımı ile her branşta 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sunmaktadır.