İstanbul Özel Memorial Hizmet Hastanesi

Bahçelievler Mah. Güneş Sok. No:2-4
Bu sayfa en son 22.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
30 Ekim 2000 tarihinde Türk Böbrek Vakfı`nın "Önce Hizmet" ilkesinden yola çıkılarak kurulmuş olan Hizmet Hastanesi, 1 Mart 2010 tarihi itibariyle Memorial Sağlık Grubu tarafından yönetilmeye başlandı.

Hizmet Hastanesi`nin teknolojik ve fiziki altyapısı ile birlikte hekim kadrosu da yenilendi. Memorial Hizmet Hastanesi; bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen hekim kadroları, yenilenen teknolojik alt yapısı, hasta katları, hasta odaları, poliklinikleri, laboratuvarları ve görüntüleme merkezi ile hastalarına güvenli bir ortamda tedavi olmanın rahatlığını yaşatmaktadır.

Merkezi lokasyonu ile hastaların her an ulaşabileceği bir konumda yer alan Memorial Hizmet Hastanesi, 11 bin m2 lik kapalı alanı, 118 yatak kapasitesi, 4 ameliyathanesi, 120 kişilik konferans salonu ve 200 araç kapasiteli otoparkı ile yerli ve yabancı hastalara sağlık hizmeti sunmaktadır. Acil Servis bölümünde de, 5 müşahede yatağı, 1 müdahale odası ve tam donanımlı 1 ameliyathane ile 24 saat hizmet verilmektedir.