İstanbul Özel Umut Tıbbi Tahlil Laboratuvarları

Reşitpaşa cad. Çeker Apt. No:45/5
Bu sayfa en son 16.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Umut Tıbbi Tahlil Laboratuvarları kaliteli, titiz ve özenli çalışmaları neticesinde İstanbul ili sınırları içerisinde çok kısa bir zaman diliminde adından söz ettiren bir marka olmuş, Trakya ve Anadolu'nun birçok yerinde güvenlerini kazandığımız nice laboratuvar ve doktor ile çalışmaya başlamış ve bu hizmetini her geçen gün arttırmaya devam etmiştir.
Avrupa Birliğinin bi üyesi olma yolundaki Türkiye'de kurumsal ilişkileri kaliteli ve kontrollü çalışan kurumlar belirleyecektir. UMUT LABORATUVARLARI olarak hizmet verdiğimiz hastaneler, tanı merkezleri, poliklinikler, klinikler, özel hekim muayenehaneleri artık biliyoruz ki kaliteden vazgeçemiyecekleri bir dönüm noktasına girmiş bulunmaktadırlar. İşte bu dönüm noktasında UMUT LABORATUVARLARI çalıştığı kurumlara kaliteli hizmet ve güvenilir sonuç verme hassasiyetini tüm çalışanları ile üzerinde hissetmektedir.

Laboratuvarımızda özellikle hormon teşhis sistemlerinde dünyanın bir numaralı markası olan DPC ' nin IMMULITE ONE VE IMMULITE 2000 otomatik cihazı kullanılmaktadır. Özellikle prenatal tanıda Avrupa ülkelerinde rutin uygulamada yer alan İKİLİ test parametrelerinde serbest beta-HCG ve PAPP-A'nın otomatik cihazda ( Dünyada bu iki parametrenin otomatik cihazlara aplikasyonu ilk IMMULITE gerçekleştirmiştir. ) çalışılması bizimiçin gurur kaynağı olmuştur. Kaliteli ve güvenilir sonuç için otomasyonu tüm çalışılan aşamalarda hizmete sunmak esas hedefimizdir.
Çalışmalarımız; TÜRK İNSANININ ARADIĞI KALİTEYE ULAŞMASI İÇİNDİR.