İstanbul Özel Yaşar Hastanesi

Bakırköy İncirli Caddesi No:22
Bu sayfa en son 26.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Türkiyenin ilk özel sağlık kurumlarından biri olarak, iş ahlakı, dürüstlük ve şefkat ile tedavi ilkelerimizden şaşmadan Bakırköy merkezli toplumumuzun sağlığına katkıda bulunmaya 30 yıldır devam etmekteyiz. (2004) yılından sonra yeni bir vizyonla hizmet vermeye başladık.
Yaklaşık 1500 metrekarelik alana kurulan Özel Yaşar Hastanesi, 25 yatak kapasitesiyle ve tamamıyla akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı sayesinde 24 saat hizmet verebilecek bir teknolojiye sahiptir. Acil bölüm bir, genel amaçlı 2 tane lokal olmak üzere toplam 3 Ameliyathane'ye sahip Özel Yaşar Hastanesi'nin, 2 normal yataklı katı ve 2 diyaliz yataklı diyaliz katı bulunmaktadır. Hastanemizde cerrahi yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım ünitelerimizi kullanıma açtık. Merkezi Sistemden Tüm Hasta Odalarına Oksijen ve Basınçlı Hava ve Vakum Sistemi Bağladık. Yoğun Bakımlarda hepa filtreli hijyenik klima santralleri kurduk.
Özel Yaşar Hastanesi 1 adet mikrobiyoloji laboratuarına röntgen ültrason. mamografi cihazlarına sahiptir. Hastanemizde Böbrek taşı kırma ünitesi ve tam teşekküllü diyaliz bölümümüzle misafirlerimize hizmet vermekteyiz.