İstanbul Özel Yeni İklim Hastanesi

Sancaktepe Mh. 12.Sk. No:5 Bağcılar
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Hastanemiz 7/24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermektedir. Aynı şekilde 7/24 saat esasına göre laboratuar ve radyoloji hizmetlerini de kesintisiz vermektedir.

Özel Yeni İklim Hastanesi toplam 840 m2 lik bir alanda, iki ayrı parsel üzerine, iki ayrı blok olarak inşa edilmiştir. Her katta ara geçişler yapılarak bloklar birleştirilmiş ve her iki blok tek bir bina halinde kullanılmaktadır. Özel Yeni İklim Hastanesi 3 adet Hepa filtreli Ameliyathanesi, 2 adet Doğumhane odası ve 43 adet hasta yatağına ilave olarak, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ve Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi mevcuttur. Ayrıca Üroloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Deri ve Zührevi Hastalıklar, Ağız ve Diş Sağlığı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji (Eko, Efor, EKG), Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi), Ortopedi ve Travmatoloji ve Göğüs Hastalıkları polikliniği aktif olarak faaliyet göstermektedir.