İstanbul Özel Yeni Ufuk Hastanesi

İnönü Mah. 27. Sokak No:4
Bu sayfa en son 18.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Yeni Ufuk Hastanesi 1998 yılında bir grup sağlık öncüsü yürek tarafından, hayata geçirilen KARİYER SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. gururla ve kararlılıkla oluşturduğu, çağdaş sağlık anlayışının yeni yüzü, gelişimci ruhudur. 16 yıllık geçmişin de samimiyeti, profesyonelliği, her durumda en iyiyi insanına sunmayı görev bilen Yeni Ufuk Hastanesi, bugün ziyaretçisinden hastasına, yöneticisinden çalışanına kadar, kendi çatısı altında yer alan her bireye hak ettiği değeri sunabilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.
       Fiziki koşulları, hizmet anlayışı ve hedefleriyle sağlık sektöründe her zaman farklı bir çizgi oluşturmaya çalışan Yeni Ufuk Hastanesi, her geçen gün büyüyen ve ilerleyen altyapısı, profesyonel kadrosu, güçlü sağlık bilinci ve toplumun her kesimine ulaştırdığı sağlık hizmetleriyle 7 gün 24 saat boyunca yanınızda olmaya devam edecektir.

Yeni Ufuk Hastanesi Şehrin merkezinde ve tüm ulaşım araçlarıyla kısa sürede gidilebilecek bir konumdadır. Hedefi, en ileri teknolojiyi uzman kadro ile bütünleştirip, geniş kitlelere ulaşabilecek örnek bir hizmet sunmak ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak olan Yeni Ufuk Hastanesi, hizmete başladığı 1998 yılından bu yana sürekli olarak kendini yenileyen bir kurum olmuştur. Artan ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla sadece yatak kapasitesini artırmakla kalmayıp, teknik donanım açısından da önemli yatırımlar yapılarak çok daha nitelikli hizmetler sunulmaya başlanmıştır.