İstanbul Özel Yenibosna Safa Hastanesi

Zafer Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Gümüş Sokak No:9-11 Yenibosna
Bu sayfa en son 13.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde hasta memnuniyeti, hasta hakları, sürekli iyileştirme, düzeltici ve önleyici faaliyet planlama, hasta ve çalışan güvenliği, sağlıkta etik gibi uluslararası standartların sağlık alanında büyük önem verdiği kavramlar üzerinde gösterdiği titiz çalışmaları sonucunda Özel Safa Hastanesi Bağcılar ve Özel Safa Hastanesi Yenibosna son derece sıkı bir titizlikle geçirmiş olduğu denetimlerin ardından ISO 9001:2008 ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem belgesini almaya hak kazanmıştır.

Kalite çalışmaları TUV Austria-Hellas ve TUV Thüringen Uluslararası Kalite Denetimi temsilcilikleri ile Kalite Yönetim Sistemi belgelendirilmiştir.