İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Halaskargazi Cad., Etfal Sk. 34360 Şişli/İstanbul Türkiye
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 04.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ

Yüksek teknolojik bilişimin eşliğinde ve 115 senelik geleneksel, köklü, bilimsel ve sosyal hafızanın varlığında;

Çağdaş, standardize edilmiş ve ölçülebilir uzmanlık eğitimi veren,

Hastaların ve çalışanların ortak memnuniyetini sağlayan,

Referans hastane politikasıyla en yüksek standartlarda tanı ve tedavi hizmetleri sunan,

Nitelikli uzman hekim ve sağlık personeli yetiştiren,

Sağlık sektörünün güler yüzlü hizmet anlayışına sahip Eğitim Araştırma Hastanesi kimliğimizi devam ettirmek.

VİZYONUMUZ

Çağdaş hizmet ve eğitim anlayışını temel ilke edinmiş,
     - Planlayan
     - Uygulayan
     - Kontrol eden
     - Yaptığını Ölçen ve Değerlendiren
bir anlayış ile fark yaratmış,

Çalışanları ile ailesel kavramda bütünleşmiş,

Bilimsel ve niteliksel kalite anlayışı ve performansı ile hastasının ve çalışanının memnuniyetini en yüksek düzeye çıkarmış,

Uluslararası düzeyde örnek bir kurum olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

STRATEJİK HEDEFLERİMİZ

Eğitim,öğretim ve hasta bakımının niteliğini geliştirmek

Araştırma kapasitelerini, olanaklarını geliştirmek ve tüm personelimizi araştırmaya teşvik etmek

Faaliyetlerin verimli ve etkili olmasını sağlayacak uygun yönetim sistemleri geliştirmek

Kurum içi ve dışı etkin politikalar oluşturmak ve uygulamak

Üniversite, özel sektör ve kamu ile işbirliği tesis etmek, yürütmek ve sürdürmek

Hastanemizin sağlık hizmetleri alanındaki hizmet kalitesi ve çeşitliliğini artırmak

Hastanemizin eğitim, öğretim kalitesini arttırmak amacı ile fiziksel ve teknolojik altyapı olanaklarını geliştirmek.

Hastanemizin enerji maliyetlerini düşürmek ve çevre duyarlılığını arttırmak amacı ile yenilenebilir enerji kaynakları yaratmak

Hastanemizde hastalarımız için "Bebek Dostu Hastane", "Anne Dostu Hastane", "Engelli Dostu Hastane", "Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri", çalışanlarımız için "Dumansız Hastane" gibi projeler yürütmek ve sürdürmek.

Hastanemizde hastalarımızın ve çalışanlarımızın düşünce ve önerilerini rahatça ifade edebilecekleri platformlar sağlamak.

Hedeflerimiz doğrultusunda, "Verimlilik Karnesinin" tüm alanlarında A Grubu başarı grafiği yakalamak.