İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Devlet Yolu Ankara Caddesi 102/104 Kozyatağı
Bu sayfa en son 20.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Son teknolojiyle donatılan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, uzman kadrosu ve sunduğu hizmet kalitesiyle sağlık sektöründeki hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 26 Ağustos 2005 tarihinde kurulan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, 190 yatak kapasitesi ile tamamıyla akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmet veriyor.
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği toplam 30 muayene odası ile tüm tıbbi branşlarda hizmet veriyor. Poliklinikte, Tomografik Görüntüleme Sistemleri, USG, Dijital Röntgen, Taş Kırma (ESWL), Özelleşmiş Nöropisikiyatri alanı, geniş Fizyoterapi Alanı, Gastroenteroloji ve Endoskopi Birimi, Acil Polikliniği, Laboratuvar, Ses-Yarık, Damak ve Dudak Hastalıkları Birimi, Aile Hekimliği, Evde Sağlık Hizmeti, Beslenme ve Diyet Bölümü başlıca hizmet verilen bölümlerdir.