İzmir Başkent Üniversitesi Mavişehir Poliklinik Binası

6471/5 Sokak No:7 Yalı Mahallesi Karşıyaka İzmir Türkiye
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 26.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kurumsal

Kurulduğumuz 1993 yılından bugüne oluşturduğumuz hastane zincirleri ile yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti sunan Başkent Üniversitesi olarak yeni açtığımız Zübeyde Hanım Uygulama ve araştırma Merkezi poliklinik binası ile artık size daha yakınız.

Hedefimiz üniversite hastanesi olmanın sorumluluğu ile İzmir ve Ege Bölgesi'nde toplumun her kesimine, kaliteli, modern, çağdaş ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunmaktır.

"Sağlığınızın Güvencesi Başkent" misyonuyla yola devam ederken genişleyen kadromuzla sizelere Acil, Aile Hekimliği, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Beslenme ve Diyetisyenlik, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Gastroentereloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri ve Dermatoloji branşlarında güvenilir sağlık hizmeti sunmaktayız.

Başkent Üniversitesi olarak uzman ekip ve modern teknoloji ile tıp alanındaki son gelişmeleri uygularken bölgemizdeki yeniliklerde öncülük ediyoruz. Hastanemizde en yeni tekniklerde öncülük ediyoruz. Hastanemizde en yeni teknikleri kullanılmakta olup gelişmiş laboratuvar imkanları ile tanı ve tedavi hizmeti verilmektedir.

Kurumumuzun Sosyal Güvenlik Kurumu (Emekli Sandığı-Bağkur-SSK), Resmi Kurumlar, TBMM, Bankalar (Yapı Kredi Bankası, Merkez Bankası, Türk Eximbank, Şekerbank, Vakıfbank, İş Bankası, Esbank), Özel Sigortalar (Anadolu Anonim Türk Sigorta, Inter Partner Assistance, Ergo İsviçre Sigorta, Acıbadem Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Groupama, Allianz, Anadolu Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Ak Sigorta, Axa Oyak, Mednet, Promed, Marpfre) ile anlaşması bulunmaktadır.

Dudayev Bulvarı Mavişehir kavşağında yer alan yeni poliklinik hizmet binamız metroya olan yakınlığı ile de tüm İzmirliler için kolay ulaşılabilir konumdadır.

6371 sokak no:34 Bostanlı adresimizdeki ana hizmet binamızda ise ameliyathane, doğumhane, yataklı servis, hemodiyaliz, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve acil servis birimlerimiz ile her zaman yanındayız.

24 saat açık olan Acil Servisimizde muayene odaları, gözlem odaları, yeniden canlandırma odası, alçı-pansuman odası bulunmakta olup modern ve tam donanımlıdır.