İzmir Batı Anadolu Central Hospital

1644 Sokak No:2/2 Bayraklı/İzmir
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 27.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
BATI ANADOLU SAĞLIK GRUBU

Batı Anadolu Sağlık Grubu,yeni nesil sağlık organizasyonudur.Batı Anadolu Central Hospital,Batı Anadolu Mersini Cerrahi Tıp Merkezi,Karşıyaka Tıp Merkezi, Bayraklı Görüntüleme Merkezi,Batı Anadolu Engelli Çocuklar Özel İlköğretim Okulu,Çeşme Central Park Otel ve Gediz Kaynak suları Dr’s Selendi Doğal Mineralli su ile halkımızın sağlık ile ilgili tüm alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.Gürbüz Sağlık Eğitim Vakfı(GÜRVAK) Tüm birimlerimizin desteğiyle hizmet ve hayır işlerinde elinden geldiğince halkımıza destek olmaktadır.Ayrıca Kurulmakta olan Batı Anadolu Üniversitesi’nin de tüm yatırımları GÜRVAK tarafından finanse edilmektedir.

Sağlık hizmeti veren kuruluşlarımız Özel Sigorta, Banka, E.Sandığı,SSK,Devlet memurları ve Bağ-Kur hastalarına nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sağlık;sevgi ,bilgi ve güvenle kazanılır.Teknoloji hizmet kalitesini,güleryüz ise hasta memnuniyetini arttırır.Sizlere sunduğumuz sağlık hizmeti,uluslararası bir kurum (URS) tarafından kalite belgesi verilerek her yıl denetlenmektedir.(ISO 9001-2000).Batı Anadolu Central Hospital,Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışı bilimsel tıp dergilerinde en fazla bilimsel yayın yapan özel hastanedir.

Eğitim hizmeti veren kuruluşlarımız özellikle engelli çocuklarımızın eğitimlerini ailelerden hiçbir ek ücret almaksızın başarılı bir şekilde yapmaktadır.

Turizm alanında,Çeşme Central Park Otel,Ülkemiz için çok önemli olan Sağlık Turizmi alanında hizmet vermektedir.

Gıda Sektöründe, Gediz Kaynak Suları ile faaliyet göstemektedir. İnsanlar için en önemli konuların başında sağlıklı gıda tüketimi gelmektedir.Genetiği değiştirilmiş gıdalar(GDO)ve Mısır şekeri ile tatlandırılmış gıdalar(NBŞ)hepimizin,özellikle çocuklarımızın sağlığını tehdit eder hale gelmiştir.Gediz Kaynak Suları olarak üretimini yaptığımız Dr’s Selendi Doğal Maden Suyu ve Selendi Meyve aromalı doğal maden sularında GDO ve NBŞ kesinlikle kullanılmamaktadır.Yakın gelecekte,Gıda sektöründe Dr’s markası, sağlıklı gıda üretiminde güvenilir bir marka olacaktır.

Batı Anadolu Sağlık Grubu,devletimize ve milletimize karşı sorumluluğunun bilincindedir. Batı Anadolu Central Hospital,Ege bölgesinde 2005 2006 ve 2007 de sağlıkta vergi rekortmeni olmuştur.Tüm Kuruluşlarımız,Sayısız Takdirnamelerle ödüllendirilmiştir. Devletten ve milletten aldığını tekrar yatırıma dönüştürmektedir.Bünyesinde 700 kişiyi istihdam etmekte,yaklaşık 2000 kişiye iş alanı sağlamaktadır

Batı Anadolu Sağlık Grubu personelinin her biri birer halkla ilişkiler uzmanıdır. Hizmet verdiği hastasının gerçek patronu olduğunun bilincindedir.Tek Amacı;Maksimum hasta memnuniyetini sağlamaktır.Bu amaçla düzenli olarak Hasta memnuniyet Endeksi çalışmaları yapmakta ve hastalarımız da bu konuda bize katkı sağlamaktadır.Hastalarımız,dışarıdaki gönül elçilerimiz ve kendi çevrelerinde bizim temsilcilerimizdir.Çünkü biliyoruz ki;Sağlık Kuruluşlarımızdan mutlu ayrılan her hasta bizi sevdiklerine tavsiye edecektir.İşte bu anlayış, Batı Anadolu Sağlık Grubu bünyesindeki sağlık kurumlarını halkımızın gözünde yükseklere taşımaktadır.

GÜRVAK bünyesinde BATI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ kuruluş aşamasındadır ve her yıl 3000 öğrenciye eğitim verecektir.

Türkiye’yi ve insanları çok seviyoruz.Ülkemize ve milletimize faydalı işler yapmayı kendimize amaç edindik. İyi olmak yetmez.Koşulsuz sevgiden evrensel bilgiye ulaşmak için canla başla çalışıyoruz.