İzmir Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi

İslamsaray Mah. Adnan Menderes Bulvarı No:223
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 02.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Bergama´da ilk sağlık hizmetleri 1955 yılına kadar  şimdiki Atatürk İlkokulunun bulunduğu mevkiide  Belediye Hastahanesinde yürütülmekteydi.Eski hastanenin ilk faaliyeti ise,  1968 yılında  KBB ve  Göz servisinin bulunduğu binanın  inşaa edilmesi , 1955 yılında  ise 20 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete açılması ile  başlamıştır. Dahiliye  servisi binası 1968, Doğum servisi 1976 idare vre  poliklinik katı  olarak kullanılan  bina ise 1986 yılında  hizmete açılmıştır.2000 yılında ise  radyoloji binasına yapılan laboratuvar ve inşaa edilen ek binada ise idare  bölümü  faaliyetine başlamıştır.

20 Mayıs 2008 tarihinde ise,  şu anda  bulunduğu yeni ve modern hizmet binasında hizmet vermeye başlamıştır.