İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Gaziler Cad. No: 331 Yenişehir / İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 02.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1. KALİTE POLİTİKAMIZ
     Sahip olduğumuz vizyon ve misyondan ödün vermeden; yeniliklere açık ve tıbbi etik değerleri ön planda tutan profesyonel kadro ile, yasalara bağlı, hasta haklarına saygılı, ulusal ve uluslar arası standartları esas alarak, hasta-çalışan güvenliği ve memnuniyetine odaklanan, ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak sürekli eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinde bulunan ve sürekli gelişmeyi destekleyen yüksek kaliteli sağlık hizmet sunmaktır.

2. MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

MİSYONUMUZ
          Sürekli değişim ve gelişim felsefesi ile toplumun sağlık yaşam standardını yükseltmek için; hastalar ve çalışanlara güvenli bir tıbbı bakım ortamı sağlayarak, çalışan ve hasta memnuniyetine odaklanan, tıp teknolojisi ve dijital takip uygulamaları alanında öncü olarak, teknolojik yenilikler ile ülkemize özgü insani değerleri bir arada harmanlayan kaliteli, sıfır hata temelli sağlık örgütü kültürü anlayışı ile hizmet vermektir.

VİZYONUMUZ
          Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi bilim dalları başta olmak üzere tıbbın her alanında, çağdaş bilgi ve deneyimi, modern tıbbi altyapısı ile tercih edilen bir sağlık kuruluşu olarak, mükemmelliyetçiliği hedef edinen, her zaman ve her koşulda, doğru teşhis, tedavi ve bakım sunan, ulusal ve uluslararası sağlık örgütleri tarafından referans gösterilen lider bir hastane olmak.