İzmir Karşıyaka Göz Hastanesi

Yalı mah.Caher Dudayev Bul. No:71 Karşıyaka- İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 28.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz, İzmir Karşıyaka'da göz hastalıkları alanında yaklaşık 10 yıldır hizmet vermektedir. Özellikle günümüzde görme bozukluklarının tedavisinde güncel olan refraktif cerrahi ve laser tedavilerinde öncü rol üstlenmiştir.
Myop, Hipermetrop ve Astigmat tedavisinde PRK, LASİK veya LASEK yöntemlerini uygun göze uygun tedavi sloganı ile kullanmaktayız. Laser operasyonlarından yararlanamayacak düzeyde yüksek gözlük numarasına sahip hastalarda göz içine lens yerleştirmek suretiyle tedavileri gerçekleştirilmektedir.
Katarakt operasyonlarımız iğnesiz ve de dikişsiz olarak en son teknoloji kullanılarak yapılmakta ve hastalarımız en kısa sürede görsel fonksiyonlarına yeniden kavuşmaktadır.
Göz tansiyonunun ( GLOKOM ) takip ve tedavisinde görme alanı, laser ve göz tansiyonu ameliyatları yapılarak görme sinirinde oluşacak kalıcı hasarların önüne geçilmektedir. Şeker hastalarında göz tutulumu ile ilgili olarak gözün anjiografileri (FFA) ve eğer gerekli ise Argon Laser ile laser tedavileri uygulanmaktadır. Ayrıca göz içi kanamaları ve retina yırtıklarında Vitrektomi Ameliyatları da başarıyla uygulanmaktadır.
Bütün bunlara ilave olarak YAG laser, B-Scan Ultrasonografi, Pakimetri, Optik Biometri, Kornea Topografisi, OCT(Göz Tomografisi) de tetkik ve tedaviye yönelik teknolojilerimiz arasındadır. Göz yaşı kanal tıkanıklıklarında göz kanalı açılma operasyonları lazerle, bıçaksız olarak uygulanmaktadır.
Keratokonus hastalarında ilerlemeyi durdurucu Cross-Linking ve sert lens tedavileri uygulanmaktadır. Göz kapağı, alın ve yüzdeki kırışıklıklarda bıçaksız olarak, lazerle Kapak Estetiği ameliyatları yapılmakta ve Botulinum Enjeksiyonu tedavileri başarıyla uygulanmaktadır.