İzmir Necat Hepkon Seferihisar Devlet Hastanesi

Turabiye Mh. Yeşillik Cd. Seferihisar/İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 05.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi, Sn. Necat Hepkon’un bağışı olup temeli 29 Mayıs 1998 tarihinde atılmıştır.Kısa sürede tamamlanarak 26 Haziran 2000 tarihinde hasta kabulüne başlanmış ve 9 Ağustos 2000’de resmen açılmıştır.Tüm masraflar ve donanımı Sn. Necat HEPKON tarafından karşılanmıştır. Hastanemiz 10.000 m2’ lik alanda, 2.242 m2 zeminde, toplam 9.680 m2’lik kapalı alanda 3 ameliyat odası, 1 doğumhanesi, yoğun bakım, 4 hasta servisinde, 17 tanesi duşlu tuvaletli, 8 tanesi genel hasta odasında 50 yatak ile hasta yatışına hazırdır. Hastanemizde merkezi sistem soğutma ve ısıtma sistemi ile birlikte merkezi havalandırması, 550 ton su depolama tankı, su arıtma sistemi 60 tonluk kalorifer tankının yanı sıra çamaşırhanesi ,yemek asansörlü mutfağı, sığınağı, 550 KW jeneratörü, merkezi oksijen, azot ve vakum sistemi 3 soğuk hava deposu ile donatılmıştır.

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Olarak Kalite Politikamız:
* Yasal şartlar çerçevesinde kolay ulaşılabilir, kesintisiz, etkin, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak,
* Temiz, aydınlık ve çağdaş tıbbın gereği bir çalışma ortamı sağlamak,
* Sürekli eğitim anlayışı ile personelin aktif katılımını sağlayarak ekip ruhunu korumak.
* Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymak ve etkinliğin sürekli iyileştirilmesini sağlamaktır.

Misyonumuz
Yataklı Tedavi Kurumları İşletme yönetmeliği çerçevesinde,fiziki şartların ve teknolojik yatırımları zamanında yaparak daha çağdaş kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak

Vizyonumuz
Gelişen ve değişen teknolojiye uygun,çağdaş, evrensel ilkelerle bağdaşan herkese eşit ve zamanında en üst düzeyde sağlık hizmeti sunmak