İzmir Özel Çınarlı Hastanesi

Anadolu Cad. No:14 Çınarlı -İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 28.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz
1992 yılında kurulan hastanemiz “kadın hastalıkları ve doğum” branşında İzmir’deki tek dal hastanesidir. Hastanemiz deneyimli personeli, halkla ilişkiler ve psikolog hizmeti, danışma, resepsiyon ve kafeteryası ile siz ve ziyaretçileriniz için konforlu bir ortam sunmaktadır. Hastanemiz; klima, tv, telefon, buzdolabı, merkezi ısıtma ve hasta yakınları için yatak donanımlı 18 normal oda ve 2 suit odası ile bebeğinizin ilk muayenesine ve onun hayata merhaba dediği yer olmaya hazırdır. İleri teknolojiye sahip ameliyathanelerimizde laparoskopi ve histeroskopi gibi kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili her türlü ameliyat gerçekleştirilmektedir. Epidural anestezi ile ağrısız doğum İzmir’de ilk kez hastanemizde gerçekleştirilmiştir. Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra hastanemizden çıkana kadar devamlı çocuk doktorunun kontrolü altında bulunmaktadır. Fototerapi cihazlarının yer aldığı yeni doğan ünitesinde sarılık tedavisi gerçekleştirilmektedir. Son teknolojiye sahip transport küvezimiz ile gerektiğinde bebeğiniz güvenli ve sağlıklı bir şekilde nakledilebilmektedir. Ayrıca anne ve çocuk sağlığı ile ilgili tüm tetkiklerin yapılabildiği bir laboratuarımız da bulunmaktadır. 3 doğumhane ve 3 ameliyathane kapasiteli hastanemizde açıldığı günden bu yana 13 yılda 35.000 doğum gerçekleştirilmiştir. Ameliyathane ve doğumhane ekibimiz 24 saat kesintisiz, her an göreve hazır bulunmaktadırlar.
5 Mayıs 1993’de hizmete giren hastanemiz, kuruluş felsefesini bu güne kadar değiştirmeden ama geliştirerek sürdürmüş ve daha uzun yıllar sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Ağrısız doğum (epidural analjezi) uygulamasını  ilk başlatan hastane olarak 12 yılda yaklaşık 35.000 'i aşkın yeni hayatın başlangıcına yardımcı ve şahit olduk.
Anne adaylarımızın doğum olayını güzel bir anı olarak hatırlamalarına yardımcı olduk.

Sadece kadın hastalıkları ve doğum branşında hizmet veren hastanemiz güler yüzlü personeli , hijyenik ortamı ve son derece deneyimli anestezi ekibiyle
 "ağrısız doğum" konusunda haklı bir beğeni ve takdire şayan olmuştur.

Başarılarımız bize motivasyon sağlamakta ve geleceğe güvenle yol almaktayız..
Ağrısız, sevgi dolu günler ve hayatlar ..

Hastanemizin ısınma sisteminde çevre dostu doğal yakıt olan pelet kullanılmaktadır.
Pellet yakıtı; her türlü odun, odun artığı ve ormansal artıkların öğütüldükten sonra kurutularak yüksek basınçla preslenerek sıkıştırılması suretiyle yoğunluğu arttırılarak enerji elde etmek maksadıyla kullanılan küçük parçacıklara denir. Silindirik bir forma sahiptir. genellikle 6-10 mm çapında 20-30 mm uzunluğunda olan küçük parçalar halindedir.Kullanımı sonrasında atık miktarının çok azdır.Çevre ve insan sağlığı açısından kabul edilebilirdir.%100 yerli öz kaynaklarımızdan üretilir.