İzmir Özel Deniz Hastanesi

1138/1 Sokak No:1 Yenişehir İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 27.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Çağdaş fiziki alanlarda insanımızın layık olduğu sağlık hizmetini gönülden gelerek sevgi ve güler yüzle sunulan bir ekip olarak çalışır. Ülkemizin güncel sağlık sorunlarına karşı koruyucu hekimlik hizmetine önem vermektedir. İnsanımıza, modern teknoloji ile donatılmış tam teşekküllü hastane ortamında elimizden geldiğince yardımcı olmak Sürekli düşünen, yeniliklere açık ve fikir üreten bir takım olarak konulara hep olumlu yaklaşmak Yetiştireceğimiz gençlik, insani ve ahlaki değerleri sürekli ön planda tutarak ülkemiz insanına hizmet vermektedir. Modern araştırma laboratuvarlarında ülkemizdeki önemli hastalıkları araştırarak çözümler bulmak.

İnsanlığın sunduğu en kutsal hizmet kabul edilen Sağlık hizmetlerini, İnsanlara en iyi şekilde ve makul ücretlerle sunmak, Hasta memnuniyetini ön planda tutmak, Teknolojik en son imkanları, tanı ve tedavi metotlarını kullanarak ülkemiz insanına yararlı olmak ve devletimizin sağlık alanındakini yükünü azaltmak. Araştırma merkezi kurarak güncel sağlık sorunlarına (kanser, kalp hastalıkları vb.) çareler aramak.