İzmir Özel Gazi Hastanesi

1421 sokak No:29 Alsancak / İzmir
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 27.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Gazi Hastanesi

Adını Ulu Önder ATATÜRK’ten alan Özel Gazi Hastanesinin kuruluş çalışmaları; 2000 yılı ortalarında, güzel Ege’mizin incisi olan İzmir’e sağlık anlayışında yeni bir soluk getirmek amacı ile doktor grubu ve katılımcının güç birliği yapması ile başlamıştır. Geçirilen süreçte Türkiye’mizin yaşadığı ekonomik kriz, bu idealistlerin yıldırmamış, daha büyükbir inanç ve hizmet aşkı ile çalışmalar hızlandırılmıştır.

2002 yılının 08. Ocak tarihinde hizmete açılan hastanemiz ilke ve hedeflerinden hiç sapmadan yükselişini sürdürmüş, yatırımlarına devam etmiş, daha iyiyi hedeflemekten asla vazgeçmeyerek bu günlere gelmiştir.

Hastane binalarımız; yürürlükte olan yeni deprem yönetmeliğine uygun bir tesis olarak, hizmet kalitesine can güvenliğini de ekleyebilmiş bir yapılanmadır.

Tıbbın en son yenilikleri ile donatılmış ve hijyenik klima santrali ile steril koşullarda havalandırılmış ultra modern ameliyathanelerimiz, yoğun bakım ünitrelerimiz ve acil yardım ambulansımız; 24 saat 365 gün kesintisiz hizmet vermekte ve hastalarımızın dertlerine derman olmayı sürdürmektedir.

Hastanemizin bu günü için olduğu kadar, yarını için de yapılmakta olan yatırım ve planlamalarımız; sektördeki kararlılığımızın somut bir göstergesini oluşturmaktadır.

Sloganımız olan “ileri teknoloji, güler yüz ve ekonomik fiyat politikası; dün olduğu kadarbu gün de yarınlarda da değişmeden uygulamada kalacaktır. Çünkü halkın hastanesi olmakkalıcı misyonumuzdur.

Hastanemizin hizmet sürecine; hiç bir hastaneyi model almama kararlılığı ile başladık.Kendi dinamiklerimizibiliyorduk, kendi çözümlerimizi üretmeliydik ve bunu gerçekleştire-bilecek isteğe yaratıcılığa sahiptik.

Kalite Yönetim Sistemi ile, tüm hastane hizmetlerinin yeniden ve gereği gibi düzenlenmesi hedefimize daha bilinçli ve daha organize bir biçimde yaklaştık. Hastanelerin karmaşık yapıları içinde; iyi hizmet verebilmek için modern yönetim tekniklerinden yararlanmayı tercih ettik.

ISO 9000 Kalite Güvence Standartları ile yeni yapılanmamızın temelini oluşturmayı hedefledik ve bir adım sonrasında ise Uluslararası Akreditasyon Standartlarına sahip bir hastane olmak üzere yeni hedefimize kilitlendik.

Geldiğimiz çizgi; işini severek yapan bir hastane dolusu insanın eseridir.

Sağlık hizmeti; özelliği gereği daima en iyiye ulaşılma çabası ile yürütülmelidir. İleri teknolojileri ve bilimsel yöntemleri kullanarak çalışmakta olan hastanemizin bu karmaşık yapısı içinde daha iyi hizmet verebilmek, ancak modern yönetim tekniklerini kullanarak mümkündür. İşte bu nedenle, ISO 9000 Kalite Güvence Standartları ile teçhiz edilmiş hastanemiz, bundan sonraki adımda Toplam Kalite Yönetimi sistemini hayata geçirmeyi hedef seçmiştir.

Toplam Kalite Yönetimi (TKY), bir kurum ya da kuruluşun tüm kaynaklarını (insan, teknoloji, bilgi, malzeme, finans), tüm faaliyetlerini; hem çalışanları ile hastalarının mevcut ve gelecekteki beklentilerini tatmin edecek şekilde, hem de iş sonuçlarında mükemmelliği sağlayacak şekilde yönlendirmek ve yönetmektir. Bu yönetim; ideali veya mükemmeli yakalamaya hedefler ve hataları tespit etmek yerine hata yapmamayı sağlamayı yani hataları önlemeyi sağlamaya çalışır.

Kalite yönetim sisteminin benimsenmesi, Özel Gazi Hastanesinin üst yönetimi tarafından oluşturulan stratejik kararın sonucudur. Özel Gazi Hastanesinin kalite yönetim sisteminin tasarımı ve uygulanması, çeşitli ihtiyaçlardan, özel hedeflerden, sunulan ürünlerden, çalışan süreçlerden, Özel Gazi Hastanesinin büyüklüğü ve yapısından etkilenmiştir.

Bu kalite yönetim sistemimiz sekiz kalite yönetim prensibine dayanır.