İzmir Özel Hayat Hastanesi

452 Sok. No:17 Konak/İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 28.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1972 yılından beri İzmir’in ilk kadın doğum hastanesi olarak hizmete başlayan Özel Hayat Hastanesi 2014 yılının Mart ayı itibari lie Yanık Özel Sağlık ailesine katılmıştır.
10 yıldır hastalarımızın hizmetinde olan Kordon Kadın Doğum Merkezi’nde edindiğimiz deneyimlerimizi de kullanarak Özel Hayat Hastanesi’ni ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ hedefiyle yeniden tasarladık. Bu doğrultuda hastanemizin yenilenen binasında, Avrupa düzeyindeki teknolojik alt yapısı ve uzman hekim kadrosu ile kaliteli, güvenilir ve konforlu bir sağlık hizmeti sunmaya başlanmıştır.

Tüm polikliniklerimizde hastalarımızın gebelik takibi 4 boyutlu ultrasonlar ile yapılmaktadır.

Ayrıca anne ile bebeğin ihtiyaçlarına göre yenilenen hastanemizde sizi güvende ve korunduğunuzu bildiğiniz bir ortamda doğuma hazırlıyor ve yeni doğum yatağımız Affinity 4 ile anne ve bebeğe saygılı bir doğum ortamı sunuyoruz.

Doğum sonrası süreçte ise yenidoğan ünitemiz ve uzman çocuk hekimimiz ile hastalarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Ayrıca hastanemizde işitme testi, kalça ultrasonu ve sarılık testi gibi tüm yenidoğan taramaları konusunda da hizmet veriyoruz.

Yenilenen Kulak Burun Boğaz birimimizde de son teknolojileri barındıran endoskopik görüntüleme sistemlerini kullanarak şikayetlerinizin tanı ve tedavisini gerçekleştiriyoruz.
Anne ve bebek dostu hastane uygulamalarını benimseyerek sakin, huzurlu, sağlıklı ve keşkesiz doğumlar için yanınızdayız.

Özel Hayat Hastanesi

‘Yeni bir hayat’ sizi bekliyor.
Hastanenin özellikleri!

Hastanemiz, İzmir’in kalbi olan Konak’ta bulunmakta olup tüm toplu taşıma araçları (otobüs, metro ve vapur) ile her an kolayca ulaşılabilecek bir konumdadır. Ayrıca özel araçları ile gelecek hastalarımız, hastanemizin hemen yakınında bulunan katlı otaparkı kullanarak park sorunu yaşamayacaklardır. Bölgenin en eski özel kadın doğum hastanesi olan Özel Hayat Hastanesi deneyimli hekim kadrosu, güleryüzlü çalışanları, üstün alt yapı ve ileri teknik donanımı ile sizlere dünya standartlarında 7/24 kaliteli sağlık hizmet sunmaktadır.

Yenilenen modern mimari tasarımı ile Özel Hayat Hastanesi, sizi hem konforlu hem de güvenli bir şekilde ağırlamaktadır. Hastanemiz SGK ile anlaşmalı olup ileri tıp teknolojisine sahip tanı-tedavi üniteleri ve yepyeni bir sağlık anlayışı ile bölgenin en iddialı kadın doğum hastanesi olmayı hedeflemektedir.

Anne ve bebek sağlığının ön planda tutulduğu hastanemizde, konforlu bir normal doğum için gebelerimiz desteklenmekte ve bu konuda eğitimli anestezi uzmanlarımız tarafından uygulanan epidural anestezi ile ağrısız doğum yapmaları sağlanmaktadır.

Özel Hayat Hastanesi olarak amacımız, kusursuz hizmet anlayışı ile hastalık değil sağlık kavramını ön plana çıkarmaktır.